2018-06-13 Ny organisation i Tranås

Ny organisation i Tranås

Från Juni 2018 har vi ny ledning och ny organisation i Tranås.

Tranås

SWEBOLT Tranås AB har haft ett år med många spännande, och utmanande, förändringar. En större ombyggnation är genomförd där butiken blivit större och ett pallager har tillkommit. Även sortimentet har växt för att kunna erbjuda Dig som kund större och mera komplett utbud.

Till detta har nu också genomförts en organisatorisk förändring i och med att Håkan Jonsson närmar sig pension och trappar ner och går ur ledande position i företaget.

Ida Wahlgren har i dagarna klivit in som enhetsansvarig istället för Håkan Jonsson och Tomas Träskböle Lindh har gått in som VD. Tomas sitter sedan några år också som VD på moderbolaget SWEBOLT Järfälla AB och har mångårig erfarenhet från branschen.

Ida har varit i branschen under många år och sålt skruvartiklar och förnödenheter till kunder i regionen. Några av er kanske känner igen ansiktet? Om inte är ni hjärtligt välkomna in och träffa en ny kompetent bekantskap!

Fredrik Axelsson som varit med i företaget i många år kommer fortsättningsvis att vara fältsäljare i och runt Tranås. Fredrik har också mångårig erfarenhet från branschen, med stor kunskap på skärande verktyg.

Håkan Jonsson kommer framöver att jobba deltid som fältsäljare i och runt Sävsjö och har härmed klivit av ledande position i bolaget. Ida och Fredrik kommer bli era nya kontaktpersoner.

I butiken hittar ni Peter Lindberg, med 18 år inom skruvbranschen, och Fredrik ”Lippe” Folkesson som har mångårig erfarenhet från industrivärlden. Peter Aronsson sköter lika tidigare lager, påfyllnad, leveranser osv.

Vänd er med förtroende till oss, vi lovar att göra vårt bästa för att möta era behov och önskemål!
Med önskan om en riktigt skön sommar och ett fortsatt gott samarbete!