WIHA

Wiha - Premiumverktyg för proffs!
WihaMed över 75 år i branschen har man på Wiha utvecklat både produkter och tillverkningsprocess av skruvmejslar, bits med mera. Den höga produktkvaliteten och att alltid ligga i framkant av utvecklingen har gjort företaget framgångrikt i en stor del av världen. Wiha är ofta förknippat med just skruvmejslar, men man kan mycket mera än så!

Sortimentet sträcker sig även över 1000-voltsverktyg och antistatiska verktyg ända till keramiska mejslar för exempelvis renrumsmiljö. Brett sortiment och mycket kvalitativt! SWEBOLT säljer Wihas sortiment av mejslar, tänger, kvalitetsbits, nyckelsatser med mera. Det vi inte har på lager tar vi hem mot beställning.

Wiha SoftFinish

SoftFinish Handtag och mejslar framtagna för torra applikationer i normala omständigheter. Komfortabelt multihandtag av flera material där mjuka zonen ger extra bra grepp. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad. Mattkromat utseende. Finns i flera olika klingor som rundklinga, sexkantklinga, rundklinga med sexkantgrepp.

Wiha MicroFinish

MicroFinish Specialhandtag och mejslar för våta och oljiga applikationer. Hantaget är klätt i ett material med porer i strukturen som ger extra bra grepp. Handtaget kommer till sin rätt på exempelvis verkstäder och bilverkstäder. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad. Mattkromat utseende. Finns i flera olika klingor som rundklinga, sexkantklinga, rundklinga med sexkantgrepp.

Wiha SoftFinish *Rostfri*

SoftFinish Rostfri Handtag och mejslar framtagna för applikationer med extra höga krav. Rostfri klinga för exempelvis livsmedelsindustrin, montage av rostfri skruv där stålklinga kan ge spår av stål och därmed en ökad risk för korrosionsrinningar. Används exempelvis inom båtindustrin och montagearbeten på fasader där resultatet är viktigt. Samma fina handtag som standard SoftFinishmejseln. En mejsel för "alla" tillfällen"!

Wiha SoftFinish Electric

SoftFinish ESD Electric Specialhandtag och mejslar för VDE applikationer. De s.k 1000 Volts mejslarna är isolerade och har samma fina form och material som vanliga SoftFinish mejslarna. Testade och godkända för arbete upp till 1000 VA AC. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad.

Wiha SoftFinish ESD (Electrostatically sensetive components)

SoftFinish ESD Specialhandtag och mejslar för komponenter som är känsliga mot statisk elektricitet. Komfortabelt handtag med mjuk zon för bra grepp och högt moment. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad.

Wiha PicoFinish

PicoFinish Specialhandtag och mejslar för montering och skruvning där precision är viktigt. Litet handtag överdraget med mjukt material och med roterande knopp. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad.

Wiha PicoFinish ESD (Electrostatically sensetive components)

Precision ESD Specialhandtag och mejslar för montering och skruvning i elektromiljö där precision är viktigt och komponenterna känsliga mot statisk elektricitet. Ickeledande handtag med roterande knopp. Klinga i Krom-Vanadin-Molybden stål som är genomhärdad.

www.WIHA.com